L.L. Junior exe komoly fenyegetéseket kap kisfia halála óta: a rendőrség vigyáz rá

Forrás: Life.hu -
Hopp Csilla fenyegetés tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla.

Hopp Csilla több fenyegetést is kapott már kisifa elvesztése óta, amik sokszor olyan durvák, hogy a rendőrség szemmel tartja az asszonyt, nehogy baja essen. A gyászoló anya nem saját otthonában húzza meg magát, mégis megtalálják.

Hopp Csilla. L. L. Junior Forrás: Life.hu

"Erősen megy az üzengetés Csilla ellen, ami aggodalomra ad okot. A Zuglói Rnedőrkapitányság szolgálatvezénylésének nem véletlenül kellett civil ruhás rendőrökkel rá-ránézetni a házra, ahol tartózkodott, mert elég durva fenyegetéseket kapott" - mondta el a Ripostnak Csilla jogi képviselője.

L.L. Junior így mondta el fiának, Lacikának, hogy a testvére nincs többé

A közelmúltban tragikus balesetben hunyt el L.L. Junior 3 éves kisfia. Az édesapa a Tények Pluszban adott megrázó interjút, melyben elárulta, hogyan mondta el Lacikának, hogy a kistesvére nincs többé...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.