Jordán Tamás elárulta, hogy van most Törőcsik Mari

Forrás: Stekovics Gáspár -
Jordán Tamás állapot Törőcsik Mari egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás rendszeresen látogatja Törőcsik Marit. Elárulta, hogy van most a művésznő.

Az utóbbi időben jó és rossz hírek is érkeztek Törőcsik Mari egészségi állapotáról. A művésznő szerencsére lelkileg jól van, amihez hozzájárul, hogy gyakran látogatják őt barátok, ismerősök. Jordán Tamás is gyakran tiszteletét teszi nála. A rendező elmondta, hetente legalább kétszer felkeresi őt, és legtöbbször a színház a téma.

Jordán Tamás Fotó: Polyak Attila - Origo

Fizikálisan nincs túl jó állapotban, de szellemileg teljesen rendben van. Megtisztelő a szeretet, amit minden látogatásomkor kapok tőle. Annyira tisztelem, hogy magázódva beszélgetünk, pedig évtizedes a barátságunk. Óriási lélekerő van benne, de ha véletlenül picit elhagyja magát, szoktam neki mondani, hogy Mari, magát a tenyere közepén hordozza a jóisten, és ha véletlenül le akar csúszni onnan, mindig visszapöcköli a helyére" – idézi Jordán Tamás szavait aBors.

Törőcsik Mari Forrás: Stekovics Gáspár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.