Gyanúsan gömbölyödik Jennifer Garner pocakja - Fotó

terhesség Jennifer Garner babapocak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner kerekedő pocakjáról lesifotók készültek.

Jennifer Garnert a minap lesifotósok kapták le Brentwoodban. Eddig ebben semmi szokatlan nem lenne, hiszen a sztárokat nap mint nap elcsípik a paparazzik, ugyanakkor, ha megnézzük a képeket, jól látható, hogy a színésznőnek kissé gömbölyű a pocakja.

Persze el is indultak azonnal a pletykák, sokak szerint teljesen egyértelmű, hogy Ben Affleck 47 esztendős exfelesége újra babát vár új párjától.

Jennifer Garner pocakja szépen kerekedik Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Green/X17online.Com
Kylie Jenner pucéran öleli gyermeke apját - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190911-kylie-jenner-puceran-oleli-gyermeke-apjat.htmlKylie Jenner nem rejtegeti idomait: pucér fotót tett közzé magáról. TV + Sztárok--Fordulat Hien szüleinek emberrablási ügyében: fontos iratok tűntek elhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-fordulat-hien-szuleinek-emberrablasi-ugyeben-fontos-iratok-tuntek-el.htmlÚjabb fordulat történt Hien szüleinek bírósági ügyében. TV + SztárokOrigoEgy kórházi dolgozó azt állítja, Michael Schumacher tudatánál vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-korhazi-dolgozo-azt-allitja-michael-schumacher-tudatanal-van.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, Michael Schumachert egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kap. A La Parisien francia napilap most kiderítette, milyen állapotban van a legendás versenyző.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vendéglátóinak mesélt arról, hogy exférje bántalmaztahttp://www.life.hu/sztarok/20190911-demcsak-zsuzsa-vendeglatoinak-meselt-arrol-hogy-exferje-bantalmazta.htmlDemcsák Zsuzsa indiai vendéglátóinak mesélte el, hogy korábban bántalmazta őt exférje. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Tóth Bence eljegyzésükről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-hodi-pamela-es-toth-bence-eljegyzesukrol-meseltek-video.htmlHódi Pamela és Tóth Bence először szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt. Elmesélték, hogyan történt a lánykérés.TV + SztárokOrigoVastag Csaba nagyon kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vastag-csaba-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlVastag Csaba elképesztően izmos. Nagyon kigyúrta magát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.