Demcsák Zsuzsa vendéglátóinak mesélt arról, hogy exférje bántalmazta

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Demcsák Zsuzsa családon belüli erőszak bántalmazás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa indiai vendéglátóinak mesélte el, hogy korábban bántalmazta őt exférje.

Váratlan dolog történt az Ázsia Expressz forgatásán Demcsák Zsuzsával és Kandász Andreával. A páros épp szállást keresett magának, amikor egy olyan szervezet házában kötöttek ki, amely segíti a családon belüli erőszakot elszenvedett anyákat, gyermeket.

Egy olyan anyaotthonban találtuk magunkat, ami a gyermekeknek és anyáknak nyújt menedéket, és átutazóknak, mert nagyon veszélyes azon a környéken közlekedni. Ha valaki nem éri el a csatlakozást a vonathoz, ott eltölthet egy éjszakát. Azonnal befogadtak minket" – mesélte Demcsák Zsuzsa.

A tévést nagyon megérintette ez a váratlan találkozás, és a vendéglátóinak elárulta, korábban ő is átesett hasonlón akkor, amikor bántalmazta őt exférje.

Tulajdonképpen ez nagyon furcsa, mivel írtam egy könyvet a családon belüli erőszakról, a családon belüli agresszivitástól, mivel bántalmazott a férjem... Egy egész könyvet írtam erről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.