L.L. Junior így mondta el nagyfiának, Lacikának, hogy a testvére nincs többé: videó

gyász Tények plusz videó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban tragikus balesetben hunyt el L.L. Junior 3 éves kisfia. Az édesapa a Tények Pluszban adott megrázó interjút, melyben elárulta, hogyan mondta el Lacikának, hogy a kistesvére nincs többé...

A világ legnagyobb fájdalmát éli meg L.L. Junior és Hopp Csilla, akik tragikus körülémyek között veszítették el kisfiukat, a három éves Dávidkát. A kicsit a piros lámpánál rohant ki az úttestre és egy arra szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

Junior exkluzív interjút adott a Tények Plusznak, melyben őszintén mesélte el, hogyan próbálja meg feldolgozni a feldolgozhatatlant, illetve azt is elárulta, hogyan mondta el 5 éves kisfiának, Lacikának, hogy többé nem találkozhat szeretett testvérével.

A baleset helyszínére, és temetőbe is kivitte már fiát, Lacikát Junior

Szívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.