Lehet, hogy Vasvári Vivien és Fecsó kibékülnek?

békülés válás Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien és Fecsó kapcsolata zátonyra futott, de a barátok szerint még nincs minden veszve. 

Mindenkit meglepett, mikor Vivien bejelentette, hogy Fecsóval véget ért a kapcsolatuk. A luxusfeleség már el is költözött gyermekeivel, de a közös barátok szerint még nem kell temetni ezt a házasságot.

Vasvári Vivien és Fecsó kibékülnek? Forrás: RTL Klub

nagyon szeretik egymást, úgyhogy nem fogadnék arra, hogy nem jönnek össze megint.

BorsnakValamiért így döntöttem, hogy szakítunk és ez a jelen állás szerint nem is fog változni. Nem az újságokon keresztül szeretném ezt a dolgot intézni, hogyha akarok valamit Fecsótól, akkor majd elintézem vele személyesen"

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-elarulta-mi-all-a-dontesei-mogott.htmlPápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: a csípős ételek miatt injekciót is kellett adni a játékosoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-a-csipos-etelek-miatt-injekciot-is-kellett-adni-a-jatekosoknak.htmlAz Ázsia Expressz 2 játékosaira orvos is vigyázott, volt is rá szükség. TV + SztárokOrigoVajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigoNem tudott dönteni két pasi között: végül távoznia kellett a Love Island szőkeségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-nem-tudott-donteni-ket-pasi-kozott-vegul-tavoznia-kellett-a-love-island-szokesegenek.htmlKarola esett ki a Love Island című műsorból. TV + SztárokOrigoKirály Viktor elárulta, milyen apa szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-kiraly-viktor-elarulta-milyen-apa-szeretne-lenni.htmlKirály Viktor megtalálta élete párját, és már az esküvőre készülnek. Elárulta, mikor kerül sor a menyegzőre, és azt is, milyen apa szeretne lenni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.