II. Erzsébet arra kérte Károlyt, hagyja el Kamillát

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
házasság II. Erzsébet brit királynő Károly herceg Diana hercegné szerető Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy II. Erzsébet mindig is azon volt, hogy fiát, Károlyt lebeszélje Kamilláról.

II. Erzsébet soha nem nézte jó szemmel fia, Károly kapcsolatát Kamillával. Ők ketten még a 70-es években találtak egymásra, és a kapcsolatukat akkor is megtartották, amikor a herceg feleségül vette Dianát.

A válás és a hercegné tragikus halála után Károly számára nem is volt többé kérdés, hogy megkérje Kamilla kezét. II. Erzsébet még ekkor is ellene volt a házasságnak, igyekezett fiát lebeszélni erről a döntésről. Végül azonban mégis sor került az esküvőre 2005-ben.

Diana halála előtt is azt szerette volna, ha Kamilla eltűnik Károly életéből, és utána sem volt ez másként" – árulta el a DailyStarnak Penny Juror, a brit királyi család szakértője.

II. Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson
Cicával bővült Sárközi Ákos családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190910-cicaval-bovult-sarkozi-akos-csaladja.htmlSárközi Ákos és felesége megmutatta a család új tagját, egy gyönyörű hamuszürke cicát. TV + Sztárok--Szívinfarktusban meghalt a divattervező és műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-szivinrkatusban-meghalt-a-divatervezo-es-musorvezeto.htmlElhunyt Chris March divattervező és műsorvezető. A férfi halálát szívinfarktus okozta. TV + Sztárok--Lehet, hogy Vasvári Vivien és Fecsó kibékülnek?http://www.life.hu/sztarok/20190910-lehet-hogy-vasvari-vivien-es-fecso-kibekulnek.htmlVasvári Vivien és Fecsó kapcsolata zátonyra futott, de a barátok szerint még nincs minden veszve. TV + SztárokOrigoGyászol Cicciolina: egy kedves barátját veszítette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-gyaszol-cicciolina-egy-kedves-baratjat-veszitette-el.htmlCicciolina egy kedves barátját veszítette el. Teljesen összemolott. TV + SztárokOrigoRossz anyának tartják a britek Meghan hercegnét: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rossz-anyanak-tartjak-a-britek-meghan-hercegnet-ez-az-oka.htmlMeghan Markle két napra magára hagyta a kisfiát Archie-t, amíg New Yorkba utazott megnézni barátnője teniszmeccsét. Nagyon megharadugtak az alattvalók. TV + Sztárok--Vajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.