Gyászol Cicciolina: egy kedves barátját veszítette el

gyász fájdalom Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina egy kedves barátját veszítette el. Teljesen összemolott.

A pornó koronázatlan királynője nagyon szomorú, ugyanis egy kedves barátját veszítette el. Közösségi oldalán búcsúzott tőle.

Ilona Staller Cicciolina Ilyen ünnepekre vágyik Cicciolina Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

„Viszlát jóbarát, testvér és szeretett ügyvéd, Bruno Poli. Rengeteg olyan ügyben jártál el, ami az enyémhez kísértetiesen hasonlított. Fiam, Ludwig még csak 1 éves és 3 hónapos volt, amikor az apja, Jeff Koons jogtalanul elvitte őt Rómából az Egyesült Államokba. Ez 1993 karácsonyán történt, szörnyű volt, azt hittem meghalok. Nyugodj békében, soha nem foglak elfelejteni"

Cicciolina meggazdagodott: milliók ütötték a markát

Cicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták.
Ónodi Eszter smink nélkül mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-onodi-eszter-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlÓnodi Eszter az egyik előadása előtt készített magáról szelfit: smink nélkül látható a fotó. TV + SztárokOrigoClint Eastwood halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-clint-eastwood-halalhiret-keltettek.htmlÉl és virul Clint Eastwood, akinek nemrég halálhírét keltették. TV + Sztárok--Ázsia Experssz 2: Hódi Pamela botoxoltatott és nagyon megbánta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-experssz-2-hodi-pamela-botoxoltatott-es-nagyon-megbanta-video.htmlHódi Pamela az Ázsia Expressz játéka közben mesélte el ingerülten, hogy nem tudja elvégezni a feladatot, mivel botoxoltatott és nem mozog az arca...TV + SztárokOrigoNádai Anikó intim fotót posztolt szerelmével, Gergővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-nadai-aniko-intim-fotot-posztolt-szerelmevel-gergovel.htmlNádai Anikó ritkán posztol kedvesével közös fotókat, ám ezúttal behozta a lemaradását...TV + Sztárok--Sztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-elarulta-mi-all-a-dontesei-mogott.htmlPápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoBerki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.