Sárközi Ákos cica háziállat macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárközi Ákos és felesége megmutatta a család új tagját, egy gyönyörű hamuszürke cicát.

Alighogytúlvannak nyári esküvőjükön Sárközi Ákosék, a pár máris úgy döntött, ideje, hogy tovább bővüljön családjuk. A népszerű séf és felesége, Éva kutyájuk mellé most egy tündéri macskát is magukhoz vettek.

A kis jövevényről egy fotót is posztoltak a közösségi oldalukra.

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-elarulta-mi-all-a-dontesei-mogott.htmlPápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: a csípős ételek miatt injekciót is kellett adni a játékosoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-a-csipos-etelek-miatt-injekciot-is-kellett-adni-a-jatekosoknak.htmlAz Ázsia Expressz 2 játékosaira orvos is vigyázott, volt is rá szükség. TV + SztárokOrigoHajdú Péter képeivel megint visszaélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hajdu-peter-kepeivel-megint-visszaelnek.htmlHajdú Péterrel nem először fordul elő, hogy valaki felhasználja a fotóit, most ismét egy ilyen profilra bukkant. TV + SztárokOrigoDamu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Tóth Gabi és Horváth Tomi megszólaltak a vitájukról: ezért szólalkoztak össze - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-toth-gabi-es-horvath-tomi-megszolaltak-a-vitajukrol-ezert-szolalkoztak-ossze.htmlA TV2 nézői tanúi lehettek annak a parázsvitának, ami Tóth Gabi és Horváth Tamás között zajlott a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A két zsűritag megszólalt az eset után.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.