Benkő László Máté Péterről nyilatkozott: az énekes halála nem tépte el a köteléket

Forrás: Fortepan/URBÁN TAMÁS -
halál Benkő László Máté Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Péter 35 éve távozott az élők sorából, halála azonban nem tépte el a közte és Benkő László között húzódó köteléket. Gyerekkoruk óta ismerték egymást. 

Máté Péter 35 évvel ezelőtt távozott az élők sorából, halála sokakat megrendített, köztük Benkő Lászlót is, akivel gyerekkoruk óta jó barátok voltak. Az I. kerületben nőttek fel, a szoros kötelék pedig egész életükben, és még az énekes halála után is megmaradt.

Máté Péter és Benkő László között szoros volt a barátság Forrás: Fortepan/URBÁN TAMÁS

Aztán egy suliba jártunk, majd jöttek a házibulik, ahol mindketten folyton püföltük a zongorát.

Borsnak

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek: Pápai Joci elárulta, mi áll a döntései mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-elarulta-mi-all-a-dontesei-mogott.htmlPápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként olyan versenyzőket is továbbenged, akikben a többi mentor nem lát fantáziát. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: a csípős ételek miatt injekciót is kellett adni a játékosoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-a-csipos-etelek-miatt-injekciot-is-kellett-adni-a-jatekosoknak.htmlAz Ázsia Expressz 2 játékosaira orvos is vigyázott, volt is rá szükség. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Bohos Kornél elárulta, hogy fogadta a kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-bohos-kornel-elarulta-hogy-fogadta-a-kieseset.htmlBohos Kornél Bereczki Krisztiánnal kezdte az Ázsia Expressz 2. versenyét, de végül elváltak útjak. Kiesésük után ugyanis Krisztián kapott lehetőséget, hogy Hódi Pamelával folytathassa a küzdelmet, Kornél azonban elbúcsúzott Ázsiától. A Life.hu riporterének elárulta, hogy fogadta kiesését. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela elárulta, miért stresszelthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-hodi-pamela-elarulta-miert-stresszlt.htmlHódi Pamela ugyan kiesett az Ázsai Expressz 2-ből, de esélyt kapott a folytatásra. A Life.hu-nak elárulta, hogyan élte meg a várakozást a visszakerülése előtt, és azt is, hogy miért stresszelt a leginkább. TV + SztárokOrigoVajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.