eljegyzés Klajkó Szandy énekesnő Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott.

A 2016-os Sztárban sztár nyertese a lánykérés pillanatait a rajongókkal is megosztotta, egy romantikus videót is közzétett. Tamás barátnője egyébként szakmabeli, Szandi az UltraPop énekesnője, és a Stáb 3. realityben is láthatta a közönség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A tegnapi esténk :) @klajkoszandy #lastnight #dinnertime #sushi

Veréb Tamás (@tamas_vereb) által megosztott bejegyzés,

Durván visszaszólt Molnár Anikó Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-durvan-visszaszolt-molnar-aniko-bochkor-gabornak.htmlMolnár Anikó nem vette jó néven Bochkor Gábor korábbi kijelentéseit az exeiről, és visszaszólt neki a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMáris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190909-gyorsan-tovabblepett-eljegyeztek-chester-bennington-ozvegyet.htmlJúliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella elárulta, néha legszívesebben csak csendben elvonulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-jakupcsek-gabriella-elarulta-neha-legszivesebben-csak-csendben-elvonulna.htmlJakupcsek Gabriella elárulta, néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen. TV + Sztárok--Nagymamáját gyászolja Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-nagymamajat-gyaszolj-risztov-eva.htmlRisztov Éva elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoMélyszegénységben él a tiszaburai Csepregi Éva-imitátorhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-melyszegenysegben-el-a-tiszaburai-csepregi-eva-imitator.htmlA mélyszegénységről vallott a Sztárban sztár leszek! tiszaburai versenyzője. TV + SztárokOrigoBarátai próbálnak pasit szerezni Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-baratai-probalnak-pasit-szerezni-zimany-lindanak.htmlZimány Linda három éven belül szeretne férjhez menni és családot alapítani. Célja elérésében barátai segítik.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.