Bochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreával

Forrás: ATV -
Várkonyi Andrea viszony Bochkor Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.

Bochkor Gábor Amerikába jutazott a nyáron a lányával Nórival, ahol felejthetetlen élményekben volt részük. Most döbbent rá, hogy Nóri már tulajdonképpen kiskamasz, és ez egészen újszerű élmény a rádiósnak. Elmondása szerint Nórit továbbra is közösen, egyetértésben nevelik Várkonyi Andreával. A kérdésre, hogy milyen most a kapcsolatuk, így válaszolt:
"Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kéne leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez jó is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony."

Bochkor Gábor Forrás: ATV

Bochkor elmondta azt is, hogy felháborítónak tartja, néhány exe a a nevével haknizik a sajtóban: "Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak."

Bochkor Gábornnak nincs új kapcsolata, bár nyitott egy új szerelemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.