Palvin Barbi nyilvánosan tapizta le legjobb barátnőjét: fotó

Stella Maxwell Palvin Barbara tapizás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi legjobb barátnőjével, Stella Maxwellel érkezett a Harper's Bazaar idei ICONS bemutatójára. Felhívták magukra a figyelmet.

Természetesen minden fotós kíváncsi volt a vörös szőnyeges eseményen a gyönyörű Palvin Barbira és legjobb barátnőjére a szintén modell Stella Maxwellre. A szőke szépség nem ismeretlen a világsajtó számára, ugyanis nem mással, mint az Alkonyat filmek Bellájával alkot egy párt.

Barbi és Stella szívesen pózoltak a fotósok előtt, igen közeli testhelyzetben. Barbi még barátnője popsijára is rámarkolt. Vajon mit szól ehhez Kristen Stewart?

Palvin Barbi díva üzemmódban vette be a velencei vörös szőnyeget

A hét egyik legizgalmasabb eseménye a GQ díjátadó gála volt, aminek kapcsán részletesen beszámoltunk a legizgalmasabb női és férfi outfitekről is. Emellett egész héten szebbnél szebb divatpillanatokat tartogatott számunkra a velencei filmfesztivál is. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat a gondolák városából.
Nyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Szorcsik Viki megmutatta tangába bújtatott formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-szorcsik-viki-megmutatta-tangaba-bujtatott-formas-hatsojat-foto.htmlNyaralásáról posztolt Szorcsik Viki, a Jóban rosszban egykori színésznője. A gyönyörű tengerparttól csak formás popsija nyújtott szebb látványt.TV + Sztárok--15 éves álma vált valóra Orosz Barbarának: a Mokka műsorvezetője lesz Pachmann Péter melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190908-15-eves-alma-valt-valora-orosz-barbaranak-a-mokka-musorvezetoje-lesz-pachmann-peter-mellett.htmlOrosz Barbara élete legnagyobb álma vált valóa: hamarosan a Mokka műsorvezetőnője lesz.TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka melltartó nélkül, köldökig kivágott felsőben bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-karpati-rebeka-melltarto-nelkul-koldokig-kivagott-felsoben-bulizottfoto.htmlEnnél merészebbnek még sosem láttuk Kárpáti Rebekát. A szingli modell alaposan szemügyre tette melleit.TV + Sztárok--Életveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham szakított: boldog a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-brooklyn-beckham-szakitott-boldog-a-csalad.htmlKilenc hónap együttjárás után Brooklyn Beckham és modell barátnője, Hana Cross szakítottak. A 20 éves fiú családja boldog, úgy tudni, soha nem kedvelték a lányt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.