Késik Király Viktor és Virág Anita esküvője: ez az oka

Forrás: Király Viktor / Instagram -
esküvő Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a közelmúltban jegyezte el szerelmét, Anitát. Az esküvő azonban egyelőre tolódik, aminek okait el is árulta az énekes.

Immáron vőlegényként és menyasszonyként él együtt Király Viktor és szépséges kedvese. A lagzira is hamarosan sor kerül, de az énekes elárulta, hogy sajnos el kellett tolni a dátumot.

Király Viktor és Virág Anita Forrás: Király Viktor / Instagram

„Kicsit felülírta az élet az elképzeléseinket, de ami késik, nem múlik. Nagyon telített volt a nyarunk Anitával, így egyszerűen nem volt időnk ezzel foglalkozni. Már gőzerővel készülünk a decemberi nagy koncertemre, forognak a videoklipek, de jövő nyáron vagy ősszel mindenképpen szeretnénk megtartani az esküvőt" - árulta el a Vasárnapi Borsnak Viktor.

Jennifer Lopez ezúttal mellényúlt: ebben a ruhában és sminkben mutatta be új filmjét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-jennifer-lopez-ezuttal-mellenyult-ebben-a-ruhaban-es-sminkben-mutatta-be-uj-filmjet-foto.htmlA mindig tökéletes Jennifer Lopez ezúttal nem találta el vörös szőnyeges outfitjét. TV + Sztárok--Új dallal és videoklippel dolgozza fel a szakítást Miley Cyrus: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-uj-dallal-es-videoklippel-dolgozza-fel-a-szakitast-miley-cyrus-video.htmlA közelmúltban szakított egymással Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Közel 10 évig szerették egymást, többször szakítottak is, majd fél évvel ezelőtt összeházasodtak. Miley hozta meg a döntést, ám úgy tűnik, neki is nehezen megy az elszakadás...TV + Sztárok--Gáspár Evelin exéről mesélt: "Én voltam a taxis, meg a főbérlő is"http://www.life.hu/sztarok/20190908-gaspar-evelin-exerol-meselt-en-voltam-a-taxis-meg-a-foberlo-is.htmlGáspár Evelin elárulta, hogy a férfiakkal kapcsolatban felállított egy mércét, és akkor lesz csak új párja, ha jön valaki, aki képes megfelelni az elvárásoknak. Exe miatt hozta meg ezt a döntést.TV + SztárokOrigo15 éves álma vált valóra Orosz Barbarának: a Mokka műsorvezetője lesz Pachmann Péter melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190908-15-eves-alma-valt-valora-orosz-barbaranak-a-mokka-musorvezetoje-lesz-pachmann-peter-mellett.htmlOrosz Barbara élete legnagyobb álma vált valóa: hamarosan a Mokka műsorvezetőnője lesz. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka melltartó nélkül, köldökig kivágott felsőben bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-karpati-rebeka-melltarto-nelkul-koldokig-kivagott-felsoben-bulizottfoto.htmlEnnél merészebbnek még sosem láttuk Kárpáti Rebekát. A szingli modell alaposan szemügyre tette melleit. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Liu Shaolin Sándor a rá nehezedő nyomásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-azsia-expressz-2-liu-shaolin-sandor-a-ra-nehezedo-nyomasrol-beszelt.htmlA világ legjobb rövidpályás-gyorskorcsolyázója, Liu Shaolin Sándor a jégpályát a kánikulára cserélte és elrobogott az Ázsia Expresszel a TV2 műsorába. A Life.hu egy igazán exkluzív helyszínen, egy börtönben készített interjút az olimpikonnal többek közt a rá nehezedő nyomásról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.