Erdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotó

Forrás: Erdélyi Mónika / Instagram -
kígyó Erdélyi Mónika háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak.

Erdélyi Mónika folyamatosan betekintést enged magánéletébe. Kislányával vicces videókat és fotókat osztanak meg saját videócsatornájukon, illetve Instagram oldalukon.

Ezúttal egy rémisztő plüss kigyóval a nyakában pózolt Molli, Mónika kisebbik lánya.

Késik Király Viktor és Virág Anita esküvője: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-kesik-kiraly-viktor-es-virag-anita-eskuvojeez-az-oka.htmlKirály Viktor a közelmúltban jegyezte el szerelmét, Anitát. Az esküvő azonban egyelőre tolódik, aminek okait el is árulta az énekes.TV + SztárokOrigoJennifer Lopez ezúttal mellényúlt: ebben a ruhában és sminkben mutatta be új filmjét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-jennifer-lopez-ezuttal-mellenyult-ebben-a-ruhaban-es-sminkben-mutatta-be-uj-filmjet-foto.htmlA mindig tökéletes Jennifer Lopez ezúttal nem találta el vörös szőnyeges outfitjét. TV + Sztárok--Nyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Szorcsik Viki megmutatta tangába bújtatott formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-szorcsik-viki-megmutatta-tangaba-bujtatott-formas-hatsojat-foto.htmlNyaralásáról posztolt Szorcsik Viki, a Jóban rosszban egykori színésznője. A gyönyörű tengerparttól csak formás popsija nyújtott szebb látványt. TV + Sztárok--Telefonon zaklatták Fésűs Nellyt: közösségi oldalán kérte követői segítségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190908-telefonon-zaklattak-fesus-nellyt-kozossegi-oldalan-kerte-kovetoi-segitseget.htmlismeretlen számról zakéatták Fésűs Nelly színésznőt, aki segítséget kért közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoHekkerek támadták meg Görög Zita Instagram fiókját: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-hekkerek-tamadtak-meg-gorog-zita-instagram-fiokjat-o-maga-meselte-el.htmlGörög Zita profilját török hekkerek támadták meg. A modell-műsorvezető időben meg tudta fékezni őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.