Ügyvédje is elkíséri Junior exét, Csillát Dávidka temetésére

Forrás: facebook/Édes Élet -
L. L. Junior temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken 12 órakor helyezik örök nyugalomra a Fiumei úti temetőben L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A 3 éves gyereket szombaton gázolta halálra egy autó, nem tudták megmenteni az életét. Úgy tudni, az édesanyát, Csillát jogi képviselője kíséri a szertartásra. 

Juniorék több ezer főt várnak a gyászszertartásra, barátok, iserősök gyászolnak együtt a családdal. A Bors úgy tudja, mivel a zenész és volt párja között elmérgesedett a viszony, az összetört édesanya megkérte ügyvédjét, dr. Horváth B. Gábort, hogy kísérje el.

"A béke és a nyugalom érdekében ügyfelem kérésére együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon búcsút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni" – mondta az ügyvéd a lapnak.

Forrás: facebook/Édes Élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.