Megérkezett DR BRS és Geszti Péter közös munkája: így szól a "Ma jól vagyok" 2019-ben

Jazz+Az feldolgozás DR BRS Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péterrel közös feldolgozással folytatja a coverkirály, DR BRS.

20 évvel ezelőtt kétségtelenül a Jazz+Az volt az egyik legmeghatározóbb popprodukció Magyarországon. A „Ma jól vagyok" című dal azóta is megkerülhetetlen, hiszen a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenki kívülről fújja, és a rádiók a mai napig rotációban játsszák. Most pedig DR BRS, a „Hol van az a lány" és a „Tűzvarázsló" feldolgozások atyja tiszteleg az örökérvényű sláger előtt egy újabb remake formájában.

A Jazz+Az hirtelen felbukkanása nem véletlen, mivel a Geszti Péter - Dés László szerzőpáros a három csodálatos énekesnővel, Kozma Orsival, Váczi Eszterrel és Behumi Dórival, valamint az eredeti zenekarral közösen 2020. január 17-én visszatér, hogy a Papp László Budapest Sportarénában egy fantasztikus koncertshowt mutasson be a 20 éves jubileum alkalmából, ahol a „Ma jól vagyok" is felcsendül majd – várhatóan hatalmas ováció közepette.

A 2019-es változatot övező közös munka során az alkotók teljesen felforgatták a számot, 21. századi ritmussal, valamint új szövegekkel és hangszereléssel egészítették ki a klasszikus sorokat, a felvétel így friss lendületet és húzást kapott.

DR BRS pontosan egy éve robbant be a köztudatba a Fekete Vonattal és Halott Pénzzel közös „Hol van az a lány" feldolgozással, ami jelenleg 31 milliós kattintásnál jár a YouTube-on. Azóta Király Viktorral összefogva új köntösbe bújtatta és ismét megaslágerré tette a „Tűzvarázslót", és Emilióval és Radics Gigivel a „Ne nézz vissza rám" című szerzeményt is újragondolta, további sokmilliós nézettséget bezsebelve.

Geszti Péter DR BRS gyerekkori kedvence, ezért egy régi álom vált valóra számára azáltal, hogy együtt dolgozhatott vele a „Ma jól vagyok" új verzióján.

A számhoz egy fenomenális klip is készült, igazi időutazás, amiben átélhetjük a sláger két évtizedes sikerének legfontosabb pillanatait.

A kedélyborzolás egyébként itt nem ér véget, ugyanis a Jazz+Az a koncertig rengeteg meglepetéssel készül, többek között a sztárproducer Lotfi Begivel közösen. De az izgalmas részletekre novemberig még várni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.