Már a pénzügyekről tárgyal a válni készülő Fecsó és Vasvári Vivien

Forrás: RTL Klub -
házasság válás Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs visszaút: tényleg elválik egymástól Fecsó és Vasvári Vivien.

Két napja bombaként robbant a hír, miszerint egy évnyi házasság után elválik egymástól Vasvári Vivien és Fecsó. Most kiderült, valóban nincs már visszaút, a pár már az anyagiakról tárgyal. Egy közeli ismerős a Blikknek elárulta, szeretnék, ha a válás gyorsan lezajlana.

Még az esküvő előtt leültek és megbeszélték, hogy házassági szerződést írnak. Egyikük sem jött üres kézzel a kapcsolatba, de nem is akartak azzal távozni, ha úgy hozza a sors. Bár erre akkor még nem is gondoltak, inkább csak óvatosak voltak, ami most jól jön. (...) A láthatás fontos kérdés, de Vivien ebben is rugalmas. Sosem fogja tiltani vagy akadályozni, hogy Edward az apukájával legyen. Ezenkívül a gyerektartás összegét kell megbeszélni, és azt, hogy ki marad a Római-parton a lakásban, pontosabban azt, ki fizeti tovább a bérleti díját."

Vasvári Vivien és Fecsó Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.