Freddie Mercury hónaljszőr Sztárban sztár leszek! versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Freddie Mercuryvá átalakuló versenyző a hitelesség kedvéért még a hónaljszőrét is megnövesztette a Sztárban sztár leszek! című műsorra.

Ezúttal is különleges produkciók lesznek léthatóak a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Az egyik legemlékezetesebb eladás Vincze Beáta nevére fűződik, aki Freddie Mercuryvá alakul át. Hogy minél hitelesebb legyen, még a hónaljszárét is megnövesztette.

Több mint egy hónapon keresztül kőkeményen gyakoroltam, hogy tökéletes Freddie Mercury legyek. Minden ruhát, kelléket beszereztem. A műbajuszomat egy Queen rajongói oldalról rendeltem, a hónaljszőrzetemet pedig öt héten át kitartóan növesztettem, de vérciki volt az egész. Azt hittem, ebben a műsorban az utánzás a lényeg, amit én tökéletesen hoztam, de azért kaptam kritikát szép számmal. Lehet, az volt a baj, hogy a porszívó megzavart" – árulta el a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.