Shane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnek

Forrás: Instagram/tusup11 -
Darren Ward pénz bíróság Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. 

Shane Tusup és a skót Darren Ward edző között egy országos bajnokságon tört ki balhé: az amerikai meglökte és megfenyegette az edzőt egy szakmai nézeteltérés miatt. Ward bíróság elé vitte az ügyet, az ítélet szerint pedig Tusupnak 135 ezer forint sérelemdíjat kellett volna fizetnie, aminek a mai napig nem tett eleget.

Shane Tusup nem tesz eleget a bíróság döntésének Forrás: Instagram/tusup11

Furcsa azonban, hogy Tusup úgy vélheti, a magyar jogrendszer fölött áll,

BlikknekŐszintén kívánok neki szerencsét a jövőbeli törekvéseiben, s hogy megtalálja a lelki békéjét. Tudom, jelenleg igyekszik ismét rálelni önmagára, s csak remélem, ezt anélkül teszi, hogy túlzottan támaszkodna egyetlen személyre."

"A bíróság hivatalból végrehajtást rendelhet el, ha ezt a sértett kéri. A bocsánatkérést ugyanakkor kikényszeríteni nem lehet, így a legkézenfekvőbb az lenne, ha Ward kérné a szankció pénzre váltását, amelyet hozzácsapnak a már neki megítélt összeghez" - mondta Györei Péter ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.