Nádai Anikó kiakadt azokra, akik nyilvánosan fejezik ki részvétüket L.L. Juniornak

felháborodás baleset Nádai Anikó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó kiakadt, hogy magukat L.L. Juniorhoz közelállónak vélő emberek lájkvadász posztokkal fejezik ki részvétüket.

Nádai Anikó a közösségi oldalán fakadt ki amiatt, hogy sokan a nyilvánosságot felhasználva fejezik ki sajnálatukat és részvetüket L.L. Juniornak, aki tegnap veszítette el kisfiát, Dávidkát. Szerinte egy ilyen helyezetben inkább csendben kellene maradni.

"Előre elnézést kérek, mert sok embert fogok megbántani. Elképesztő ami történik, számomra gyomorforgató és undorító. Közel 10 éve ismerem Lacit, teljesen lesokkolt amikor olvastam a szörnyű tragédiáról. Ilyenkor az ember mit tehet? Egyrészt számot vet a saját életén, és mélyen CSENDBEN!!! osztozik a fájdalmában. Mit gondoltok, Ti akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni min mennek most keresztül???? Én is anya vagyok! És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék. Hogy nem szégyenlitek magatokat, hogy 3 órával az eset után itt csámcsogtok? Ha a barátod, megvan a száma és írsz neki egy privát üzenetet és biztosítod őt a támogatásodról. De én még ezt sem MERTEM! megtenni. Mert ennek nincs itt az ideje! A helye pedig végképp nem -öncélú módon- a közösségi oldalakon van. Milyen világot élünk? Semmi sem szent... Te mit éreznél fordított esetben? Kívánom, hogy soha ne derüljön ki!" - írta Anikó a Facebookon és az Instagramon.



Férjhez ment Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/sztarok/20190901-ferjhez-ment-ellie-goulding-caspar-joplinghoz.htmlSzombaton egybekelt Ellie Goulding és öt évvel fiatalabb műkereskedő szerelme, Caspar Jopling. TV + SztárokOrigoKözleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kozlemenyben-tudatta-fenyo-miklos-trollok-irtak-a-facebookon-posztot-a-neveben.htmlKözleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. TV + Sztárok--Így búcsúznak a hírességek L. L. Junior 3 éves kisfiától: feldolgozhatatlan tragédiahttp://www.life.hu/sztarok/20190901-igy-bucsuznak-a-hiressegek-l-l-junior-3-eves-kisfiatol-feldolgozhatatlan-tragedia.htmlSzombaton este jött a szörnyű hír, hogy egy gyereket halálra gázoltak Zuglóban. Nem sokkal később napvilágot látott, hogy a L.L. Junior 3 éves kisfiát ütötte el az autó. Később az énekes megerősítette a tragédia hírét, teljesen összeomlott. TV + SztárokOrigoRohan az idő, már 22 éve halt meg Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-rohan-az-ido-mar-22-eve-halt-meg-diana-hercegno.htmlÉletében is az volt, és a halála után is ikon maradt Diana hercegnő. A brit királyi család egyik legnépszerűbb tagjának elvesztését sokan több mint 2 évtized után sem tudják feldolgozni. Csodálatos személyisége és szépsége miatt a mai napig példaképnek tekintik egykori rajongói. TV + Sztárok--Itt búcsúzhatnak el a rajongók Ambrus Zoltántólhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-ekkor-lesz-ambrus-zoltan-bucsuztatoja.htmlSzeptember 1-jén 14 órától négy hétvégén keresztül tekinthetik meg a rajongók az Ambrus Zoltánról szóló kiállítást a Rockmúzeumban. TV + Sztárok--Ezért törölte a közösségi oldalát Szikora Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20190831-ezert-torolte-kozossegi-oldalat-szikora-robert.htmlA Blikknek adott interjút Szikora Róbert, az R-Go frontembere. Elárulta, hogy miért törölte nemrég a közösségi odalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.