Potyogtak a könnyei Hódi Pamelának

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela sírás könny Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán.

Hódi Pamela egy sírós fotót töltött fel a közösségi oldalára. Arca nagyon szomorúnak tűnik és egy könnycsepp is legördül rajta. Azt írta a képhez magyarázatként, hogy ez még Srí Lankán készült az Ázsia Expressz forgatásán, amikor már nagyon hiányoztak neki itthon maradt szerettei.

Ez volt az utolsó fotóm, amit Szercsónak küldtem Srí Lankáról! Itt már éreztem, hogy már csak pár óránk lehet hátra és indulnunk kell. Kicsit kivoltam” – írta.

Fotóval bizonyítják a rajongók, hogy Steve Jobs ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-fotoval-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-steve-jobs-ma-is-el.htmlRejtélyes fotó került elő egy úriemberről, aki pontosan úgy néz ki, mint Steve Jobs. TV + SztárokAFPKorda György felháborodott, súlyos hitelrontás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20190827-korda-gyorgy-felhaborodott-sulyos-hitelrontas-aldozata-lett.htmlNem titok, hogy léteznek úgynevezett „lájkvadász" weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltűntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoElhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--Demi Rose fenekével kárpótolja rajongóit, ugyanis egy hétre szabadságra megyhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-demi-rose-modell-fenekevel-karpotolja-rajongoit-egy-hetre-szabadsagra-megy.htmlAz Instagram-modell egy hétre szabadságolja magát, nem láthatunk tehát róla 7 teljes napon keresztül friss fotókat. Ezt a hírt, ami szinte a semmiből szakadt ránk, azonban Demi megpróbálta enyhíteni egy igazán merész fotóval. TV + SztárokOrigoMagyarországról kizárólag a Life.hu tudósíthat az MTV VMA-díj átadójáról New Jersey-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-magyarorszagrol-kizarolag-a-lifehu-tudosithat-az-mtv-vma-dijatadojarol-new-jerseybol.htmlAz új kategóriákat is felvonultató MTV Music Video Awards-díj-átadót augusztus 26-án tartják Newarkban, helyi idő szerint 20 órakor, a műsorvezető pedig a színész és humorista, Sebastian Maniscalco lesz. Színpadra lép többek között Camila Cabello, J Balvin és Shawn Mendes is. A hagyományokhoz híven pedig a show előtt betekintést nyerhetünk a vörös szőnyeg történéseibe, ahol Terrence J és Nessa Zara Larsson társaságában kérdezgetik majd a felvonuló celebritásokat. A Life.hu exkluzív lehetőséget kapott, hogy a vörös szőnyegről tudósíthasson, Magyarországról egyedüliként. TV + SztárokOrigoKomoly fájdalmakkal utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-komoly-fajdalmakkal-utazott-el-az-azsia-expressz-forgatasara-kandasz-andrea.htmlBokaszalag-szakadással utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.