Pásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölni

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rajongó gyilkossági kísérlet Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére.

2018 augusztus elején támadt rá egy fanatikus rajongó Pásztor Annára a Budapest Parkban. A férfi régóta zaklatta az énekesnőt, majd a cipőjébe rejtett késsel akarta kioltani az életét.

Szerencsére nem történt tragédia a gyilkossági kísérletből, a 40 éves férfit azonnal letartóztatták, aki később öngyilkosságot követett el zárkájában.

Pásztor Anna Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, de újra visszatért a tett helyszínére, maga mögött hagyva démonait.

„Az elmúlt egy év nagyon megszorongatott lelkileg. Nem volt könnyű szembenézni azzal, hogy az életemre törtek, és a családomat és a zenekaromat is megfenyegették. Azóta szerencsére semmilyen atrocitás nem ért minket, próbáljuk elfelejteni és feldolgozni a történteket, de az egyéves évforduló mindnyájunk számára felkavaró volt. Nehéz volt elnyomni az érzelmeket, a színpadra lépés előtt még a könnyeimmel küszködtem, és reménykedtem, hogy ezúttal az élet nem ismétli meg önmagát. Szerencsére gond nélkül, hatalmas sikerrel ment le a koncert, amivel úgy érzem, végérvényesen lezártuk a múltat” – idézte a Bors Anna szavait.

Pásztor Anna megszólalt: "Nem vagyok hajlandó félelemben élni"

Pásztor Anna tévéműsorban szólalt meg azután, hogy kiderült, egy őrült rajongó végezni akart vele legutóbbi koncertjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.