Demcsák Zsuzsa Ázsia Expressz 2. autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésen. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi együtt vágtak bele az ázsiai kalandba. Bár a forgatások már hónapokkal ezelőtt véget értek és a szereplők hazautaztak Srí Lankáról és Indiából, az ott történtekről csak most számolnak be a résztvevők.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Kiderült, hogy

Demcsák és Kandász a forgatás elején autóbalesetet szenvedtek.

A kocsi, amit lestoppoltak, egy tuktukkal ütközött. Komolyabb baja szerencsére senkinek sem történt.

„Az eset után még zajlott a helyszínelés, de mi már azon voltunk, hogy folytathassuk az utunkat a cél felé. Igazán fel sem fogtuk, mi történt, sokkal inkább azon idegeskedtünk, hogy komoly hátrányba kerülhetünk emiatt” – mesélte a Blikknek az egykori műsorvezető.

Zsuzsára rájár a rúd, már ami az autóvezetést illeti. Mielőtt balesetet szenvedett volna Ázsiában, itthon ittas vezetésért elvették a jogosítványát, majd miután hazatért a forgatásokról, szintén egy ellenőrzés során újra ittas vezetésen kapták. Évekig nem ülhet a volán mögé sajtóértesülések szerint.

Ezt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetésért

Megszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihágásával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.