Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kalandjai Srí Lankán

Forrás: TV2 -
TV2 interjú Gáspár Zsolt Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin játékostársa az Ázsia Expresszben nagybátyja, Gáspár Zsolti. A realityre szakosodott család nem mindennapi módon küzd a napi túlélésért. Zsolti a Life.hu-nak elmondta, hogyan vészelik át a napokat Srí Lankán.

Szerelmes fotót posztolt Ábel Anita: így romantikázik olasz párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-szerelmes-fotot-posztolt-abel-anita-igy-romantikazik-olasz-parjaval.htmlValószínűleg Triesztben ismerkedett meg Ábel Anita és olasz kedvese – erre következtethetünk a fotóhoz írt rövid szövegből. TV + SztárokTovább élnek az optimista emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-tovabb-elnek-az-optimista-emberek.htmlAz optimista emberek jóval tovább élnek, mint a pesszimisták – állapították meg amerikai kutatók. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg a világhálót is meg akarják hódítanihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-meghan-markle-es-harry-herceg-a-vilaghalot-is-meg-akarjak-hoditani.htmlKözösségimédia-szakértőt vett fel Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Ezt csinálják ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-ezt-csinaljak-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKíváncsi vagy rá, mit csinálnak ma a Família Kft. egykori szereplői? Eláruljuk! TV + Sztárok--Ryan Reynolds viccesen kínos képsorozattal lepte meg feleségét, Blake Livelyt születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-ryan-reynolds-kinos-kepsorozattal-lepte-meg-feleseget-blake-livelyt-szuletesnapjan.htmlA sztárházaspár között évek óta megy az adok-kapok, már ami az instagramos felköszöntéseket illeti. Az egész két évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ryan Reynolds megható kép helyett egy olyannal kívánt gyermekei anyjának boldog születésnapot, amelyen Blake szinte alig látszott, ellenben a Deadpool sztárjával. TV + Sztárok--Demi Rose fenekével kárpótolja rajongóit, ugyanis egy hétre szabadságra megyhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-demi-rose-modell-fenekevel-karpotolja-rajongoit-egy-hetre-szabadsagra-megy.htmlAz Instagram-modell egy hétre szabadságolja magát, nem láthatunk tehát róla 7 teljes napon keresztül friss fotókat. Ezt a hírt, ami szinte a semmiből szakadt ránk, azonban Demi megpróbálta enyhíteni egy igazán merész fotóval. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.