Victoria Beckham fejen állt: közben pedig megmutatta hosszú combjait

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
comb fejenállás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham megismerkedett a jógával, azon belül pedig egy bonyolult gyakorlattal: a fejenállással. Meg is mutatta, hogyan sikerült.

Egyre több családi programba enged betekintést Victoria Beckham, aki ezúttal azt mutatta meg, milyen náluk egy családi jógázás. InstaStoryban videóban láthattuk, ahogy a fejenállást gyakorolja, majd azt is megmutatta, férje, David mennyivel ügyesebb nála.

A fejenállás mellett nem mehetünk el Victoria hosszú combjai mellett sem, amiket egy extrán rövidre vágott shortban mutatott meg.

Forrás: InstaStory

20 éve házasodtak össze Beckhamék: így néztek ki akkor

A versailles-i kastélyban ünnepelte huszadik házassági évfordulóját David és Victoria Beckham. A sztárpár 1999. július 4-én mondta ki a boldogító igent.
Kollányi Zsuzsi elárulta, mit gondol Majka és Curtis szétválásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-kollanyi-zsuzsi-elarulta-mit-gondol-majka-es-curtis-szetvalasarol.htmlKollányi Zsuzsi gyönyörű ikerbabáknak adott életet alig egy évvel ezelőtt. Az énekesnő azóta otthon volt a picikkel. Hamarosan azonban újra színpadra áll Majka mellett. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHorváth Éva megmutatta, mekkora cukkini termett a kertjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-horvath-eva-megmutatta-mekkora-cukkini-termett-a-kertjeben-foto.htmlHorváth Éva kisfiával és párjával vidékre költözött, hogy Kristófka nyugalomban és friss levegőn nőhessen fel. Éva annyira megszerette a vidéki életet, hogy saját veteményest is kialakított kertjében. TV + SztárokOrigoÍgy buliznak a magyar milliárdosok: megszólalt egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20190824-igy-buliznak-a-magyar-milliardosok-megszolalt-egy-bennfentes.htmlKordos Szabolcs Budapest by Night című könyvében egy vendéglős mesélt arról, hogyan szórakoznak a magyar milliárdosok. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy sokat változott az Ázsia Expressz forgatása alatt: miattahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-demcsak-zsuzsa-elarultahogy-sokat-valtozott-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-miatta.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele az Ázsia Expressz második szériájának forgatásába. Elárulták, hogy miben változtatta meg őket ez a kaland. TV + SztárokOrigoFresh Andi romantikus fotót posztolt a szüleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fresh-andi-romantikus-fotot-posztolt-szuleirol.htmlFresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansburyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-igy-nez-ki-ma-a-gyilkos-sorok-szinesznoje-a-93-eves-angela-lansbury.htmlAngela Lansbury, vagy ahogy mindenki ismeri, Jessica Fletcher már 93 éves: így néz ki most a színésznő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.