MC Hawer elárulta, miért szakított fiatal kedvesével: a lány a ragaszkodásával tette tönkre a kapcsolatot

Forrás: Instagram/MC Hawer -
vallomás szakítás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta a közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért a kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, mi volt a baj.

MC Hawer és Fanni 11 hónap után szakítottak. Bár a mulatós sztárt nagyon megviselték a történtek, elárulta, hogy volt kedvese megfojtotta őt a ragaszkodásával.

Forrás: Instagram/MC Hawer

"Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett, és mindenbe belekötött. A kis veszekedések megnőttek, ő pedig egyre magasabb lóra ült. Hiába mondogattam neki, onnan nagyot fog esni, és rossz volt megélni, ahogy fogyásnak indult a tisztelete. Egyre feszültebb lettem. Pár hete volt egy csúnya veszekedésünk, ami után már a szomszédok is ránk szóltak az ajtócsapkodások miatt" - vallotta be MC Hawer, aki azt is elárulta, hogy még a fellépésekre is el kellett vinnie a lányt, aki azt figyelte, vajon Hawer nőket néz-e a színpadról.

MC Hawer szakított a szerelmével, Fannival: mégis nagy a korkülönbség

MC Hawer szomorúan jelentette be a közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.