Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy sokat változott az Ázsia Expressz forgatása alatt: miatta

Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram -
Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele az Ázsia Expressz második szériájának forgatásába. Elárulták, hogy miben változtatta meg őket ez a kaland.

Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa a TV2 riporterének elárulták, hogy nem volt egyszerű a közös kaland. Zsuzsa nagyon erős személyiség és sokszor kellett átbeszélniük a nap végén a történteket.

Zsuzsa elárulta, hogy Kandász Andinak köszönhetően nagyon sokat változott, és teljesen más emberként tért vissza Ázsiából.

Kiderült a titok: ezért hízott meg Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg.
Bódi Margó elárulta, hogy gyerekkorában vonalzóval verte tanárahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-bodi-margo-elarulta-hogy-gyerekkoraban-vonalzoval-verte-tanara.htmlBódi Margó a NőComment adásában elmesélte, hogy iskolás korában vonalzóval verték.TV + SztárokOrigoRózsa György imádja a nőket: elárulta, mely haza hírességek a kedvenceihttp://www.life.hu/sztarok/20190824-rozsa-gyorgy-imadja-a-noket-elarulta-mely-haza-hiressegek-a-kedvencei.htmlRózsa György világ életében szerette a gyengébbik nemet és ezt kedves bókokkal és udvarlásokkal mindig tudatja is velük. Elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei. TV + Sztárok--MC Hawer elárulta, miért szakított fiatal kedvesével: a lány a ragaszkodásával tette tönkre a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190824-mc-hawer-elarulta-miert-szakitott-fiatal-kedvesevela-lany-a-ragaszkodasaval-tette-tonkre-a.htmlMC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, mi volt a baj.TV + SztárokOrigoFresh Andi romantikus fotót posztolt a szüleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fresh-andi-romantikus-fotot-posztolt-szuleirol.htmlFresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást. TV + Sztárok--Új információ szivárgott ki Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-uj-informacio-michael-jackson-boncolasi-jegyzokonyvebol.htmlÚgy látszik, a világ egyik legnagyobb popsztárjának életéről még mindig derülnek ki titkok. Ezúttal boncolási jegyzőkönyvéből látott napvilágot egy eddig nem tudott információ. TV + Sztárok--Bekerült a fiatalon elhunyt Aaliyah viaszszobra Madame Tussaud Las Vegas-i panoptikumábahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-bekerult-a-fiatalon-elhunyt-enekesno-aaliyah-viaszszobra-madame-tussaud-las-vegasi-panoptikumaba.htmlSokak álma vált valóra azzal, hogy viaszszobor készült a 22 évesen elhunyt r&b énekesnőről. A Las Vegas-i Madame Tussaud panoptikumában csodálhatjuk meg ezentúl Aaliyah-t, leleplezésekor ott volt a testvére is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.