Ábel Anita felköszöntötte kislányát, Lucát: 11 éves lett - Fotó

Ábel Anita kislány születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita a közösségi oldalán is felköszöntötte a kislányát, Lucát, aki 11 éves lett. 

Az Instagram-oldalán is felköszöntötte Ábel Anita a kislányát. Luca 11 éves lett, ez alkalomból tett közzé róla fotót a büszke anyuka.

Nálad erősebb, okosabb, bátrabb csodalelket nem ismerek.

Nagyon cuki Görög Zita kisfia: friss képet tett közzé rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-nagyon-cuki-gorog-zita-kisfia-friss-kepet-tett-kozze-rola.htmlGörög Zita megmutatta, hogyan pihen kisfiával: ennyire cukik együtt. TV + SztárokOrigoTolvai Reni két számmal kisebb felsőbe bújtatta hatalmas melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-tolvai-reni-ket-szammal-kisebb-felsobe-bujtatta-hatalmas-melleit-foto.htmlTolvai Reni ismét megmutatta: elképesztően szexi fotót posztolt az énekesnő. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham fejen állt: közben pedig megmutatta hosszú combjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190824-victoria-beckham-fejenallt-kozben-pedig-megmutatta-hosszu-combjait.htmlVictoria Beckham megismerkedett a jógával, azon belül pedig egy bonyolult gyakorlattal: a fejenállással. Meg is mutatta, hogyan sikerült. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi elárulta, mit gondol Majka és Curtis szétválásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-kollanyi-zsuzsi-elarulta-mit-gondol-majka-es-curtis-szetvalasarol.htmlKollányi Zsuzsi gyönyörű iker babáknak adott életet alig egy évvel ezelőtt. Az énekesnő azóta otthon volt a picikkel. Hamarosan azonban újra színpadra áll Majka mellett. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy buliznak a magyar milliárdosok: megszólalt egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20190824-igy-buliznak-a-magyar-milliardosok-megszolalt-egy-bennfentes.htmlKordos Szabolcs Budapest by Night című könyvében egy vendéglős mesélt arról, hogyan szórakoznak a magyar milliárdosok. TV + Sztárok--Horváth Éva megmutatta, mekkora cukkini termett a kertjében – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-horvath-eva-megmutatta-mekkora-cukkini-termett-a-kertjeben-foto.htmlHorváth Éva a kisfiával és a párjával vidékre költözött, hogy Kristófka nyugalomban és friss levegőn nőhessen fel. Éva annyira megszerette a vidéki életet, hogy saját veteményest is kialakított a kertjében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.