20 éve ért véget a Família Kft. - Így emlékezett a sorozatra Csonka András

Forrás: MTI/Arnold Éva -
Família Kft. Csonka András emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. pontosan 20 éve mutatta be utolsó epizódját: Csonka András megemlékezett a számára sokat jelentő sorozatról. 

Az 1990-es évek egyik népszerű televíziós sorozata volt a Família Kft., itthon ez volt az első szituációs komédia, aminek napra pontosan 20 éve adták le az utolsó epizódját. Csonka András a közösségi oldalán emlékezett meg erről, neki ugyanis nagyon sokat jelentett a sorozat.

Ami ennyire fontos, és meghatározó emlék, azt az ember nehezen engedi el a lelkében.

Majka hatalmasat esett a Strand Fesztivál színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-majka-hatalmasat-esett-a-strand-fesztival-szinpadan.htmlMajkát a Strand Fesztiválon érte kisebb baleset: a zenész a színpadon esett hanyatt. TV + Sztárok--Lékai Máté álma valóra vált: a kisfia ott volt az egyik meccsén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-lekai-mate-alma-valora-valt-kisfia-ott-volt-az-egyik-meccsen.htmlLékai Máté az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy nagy álma vált valóra. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra nehezen vett búcsút a családjától az Ázsia Expressz 2 alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ordog-nora-nehezen-vett-bucsut-csaladjatol-az-azsia-expressz-2-alatt.htmlAz Ázsia Expressz következő szériájának is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki ismét a családjával utazott Ázsiába. Egy ponton azonban el kellett válniuk, ami nehéz döntés volt. TV + SztárokOrigoNem engedték át a határon a Viszkis kislányát: ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-nem-engedtek-at-a-hataron-a-viszkis-kislanyat-ez-volt-az-oka.htmlA Viszkis az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy nem engedték át a határon a kislányát. Kiderült, hogy ennek mi volt az oka. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: pillants be a verseny kulisszái mögé - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-azsia-expressz-2-pillants-be-a-verseny-kulisszai-moge-video.htmlMásodik évadához érkezett a TV2 műsorán az Ázsia Expressz. Az utazós reality ezúttal Srí Lankáról tartott Thaiföldre, India érintésével. A Life.hu kamerája a Srí Lanka-i kalandozások helyszínén járt, ahol hét vállalkozó szellemű páros próbált megbirkózni a nem mindennapi, egzotikus kalandokkal. Tomboló hőség, vadállatok, szárazság, küzdelem az ételért, a szállásért, a nyereményért: ez az Ázsia Expressz. TV + SztárokOrigoÁbel Anita felköszöntötte kislányát, Lucát: 11 éves lett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-abel-anita-felkoszontotte-kislanyat-lucat-11-eves-lett-foto.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán is felköszöntötte a kislányát, Lucát, aki 11 éves lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.