Váratlan fordulat: kibékült Jolly és Suzy

Forrás: Jolly -
szerelem Jolly és Suzy kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagy bánatára néhány hónappal ezelőtt robbant a hír: Jolly és Suzy 13 év után külön folytatják. Ám úgy néz ki, a szerelem mégis újra lángra lobbant.

Jolly már a közönségnek is bemutatta 21 évvel fiatalabb barátnőjét, akibe állítása szerint fülig beleszeretett. A románc azonban rövidre sikeredett, ugyanis mindkettejük oldaláról eltűntek a közös, összebújós fotók.

Suzy és Jolly Forrás: Jolly

Egy szemfüles rajongó pedig közös koncertjük előtt kiszúrta, ahogy az énekesek a színpad mögött ölelkeznek. Úgy tűnik, Jolly és Suzy ismét egy pár, a harmadik fél pedig már csak a múlt – írta meg a Ripost.

Nem titkolják tovább: megmutatta új barátnőjét a magyar zenész

Az életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét.

Függőségéről mesélt Radics Gigi: nem tud leállni a testedzésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fuggosegerol-meselt-radics-gigi-nem-tud-leallni-a-testedzessel.htmlHárom hónapja teljes életmódot váltott Radics Gigi, akinél a mozgás mára függőséggé alakult.TV + SztárokOrigoŐszinte vallomás: ezért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-szente-vajk-erdelyi-timeaval-valo-hazassagarol-valasarol-meselt.htmlSzente Vajk és Erdélyi TÍmea három évvel ezelőtt váltak el, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, de sikertelenül. Házasságukról, válásukról és az elmúlt három évről Szente Vajk mesélt. TV + Sztárok--Csupasz fenékkel, bugyi nélkül ugrott fejest a 47 éves színésznő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-csupasz-fenekkel-bugyi-nelkul-ugrott-fejest-a-47-eves-szineszno-foto.htmlSelma Blair ezúttal követői szerint túl messzire ment: bugyi nélkül mutatta meg még mindig formás fenekét.TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsáról vallott Kandász Andrea: nehéz volt összecsiszolódniukhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsarol-vallott-kandasz-andrea-nehez-volt-osszecsiszolodniuk.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.