Szulák Andrea elhagyja régi otthonát: megválik a rossz emlékektől

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
otthon költözés Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andreának 4 éve ért véget 10 évig tartó kapcsolata. A múltat azonban most kezdi csak elengedni, költözéssel kezdi.

4 év után most látta elérkezettnek az időt Szulák Andrea, hogy megváljon otthonától és egy új helyen új életet kezdjen kislányával.

Szulák Andrea Fotó: M. Schmidt János - Origo

„Impulzív időszakot élek meg: sok minden történik velem, mellettem, körülöttem. A régi ottonunkat elkezdtem felszámolni. Dobozolok, pakolok, felégetem a tárgyiasult múltat. Komoly munka, hiszen irgalmatlan mennyiségű emlék, fotó és dokumentum halmozódott fel, amelyekre már nincs szükségem. Az már elmúlt, és nem hordoz semmilyen üzenetet a jövő számára. Persze van, amit megőrzök, hiszen nemcsak rossz dolgok történtek, de helyet kell csinálnom az új emlékeknek” – mesélte a Storynak a műsorvezető.

Nem semmi dekoltázs! Szulák Andrea bikinis fotót posztolt

Szulák Andrea a közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt horvátországi nyaralásából.
Király Viktor és párja, Anita két éves évfordulójukat ünneplik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-kiraly-viktor-es-parjaanita-ket-eves-evfordulojukat-unneplik-foto.htmlKirály Viktor és kedvese, Virág Anita közösségi oldalán tudatták: szerelmük már két éve tart.TV + SztárokOrigoIszak Eszti szivárvány színűre festette szőke hajfürtjeit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-iszak-eszti-szivarvany-szinure-festette-szoke-hajfurtjeit-foto.htmlIszak Eszti befestette legendás hajkoronáját. TV + Sztárok--Váratlan fordulat: kibékült Jolly és Suzyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-varatlan-fordulat-kibekult-jolly-es-suzy.htmlA rajongók nagy bánatára néhány hónappal ezelőtt robbant a hír: Jolly és Suzy 13 év után külön folytatják. Úgy néz ki, a szerelem mégis újra lángra lobbant.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elárulta, az erős férfiakat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20190823-liptai-claudia-elarulta-az-eros-ferfiakat-szereti.htmlLiptai Claudia hamarosan új műsorral rukkol elő, amiben 6 férfi mellett kell majd érvényesülnie.TV + SztárokOrigoKovács Lajosnál egy rutinvizsgálat során leukémiára utaló jeleket találtak az orvosokhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kovacs-lajos-szinesznel-egy-rutinvizsgalat-soran-leukemiara-utalo-jeleket-talaltak-az-orvosok.htmlEgy rutin vérvizsgálat eredménye ijesztette meg Kovács Lajos színészt, a rendkívül magas hemoglobinszintje ugyanis leukémiára, azaz vérrákra utalt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.