Miley Cyrus reagált a vádakra: kikéri magának, hogy azzal vádolják, megcsalta ex-férjét

Miley Cyrus Liam Hemsworth válás pletyka vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik, 10 év után végérvényesen véget ért. Többszöri próbálkozás után fél évvel ezelőtt összeházasodtak, ám a kapcsolatuk mégsem élte túl a megpróbáltatásokat.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata maga volt a hullámvasút. Többször szakítottak, majd összejöttek, amit a legutolsó alkalommal házassággal pecsételtek meg. A biszexualitását vállaló énekesnő eddig bírta, új életet akart kezdeni és maga mögött hagyni a 10 évet, amit a színésszel töltött el.

Miley Cyrus attending the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. | Verwendung weltweit Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Rengeteg pletyka keringett szakításukról a világsajtóban, többen megvádolták Mileyt azzal, hogy megcsalta a férjét. Ezt már nem tűrte szótlanul és nyílt levélben reagált:

"A nyilvánosság előtt nőttem fel, de a legfontosabb, hogy felnőttem. Sok mindent elismerek. De azt nem, hogy a házasságunk azért ment tönkre, mert megcsaltam a férjem. Liam és én egy évtizedig voltunk együtt. Nagyon szeretem és mindig szeretni is fogom. De ezen a ponton egészséges döntést kellett hoznom. Saját magam miatt, magam mögött kellett hagynom ezt az életet. Most olyan boldog és egészséges vagyok, mint amilyen már nagyon régen nem voltam. Mondhatjátok rám, hogy rázom a seggem, füvezek, vagy mocskos a szám, de azt nem, hogy hazug vagyok! Büszke vagyok rá, hogy már egy teljesen más életet élek, mint fiatal koromban" - írta a többi között posztjában az énekesnő.

Elkészült Mága Jennifer és Burai Krisztián új videoklipje: az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez forgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-elkeszult-maga-jennifer-es-burai-krisztian-uj-videoklipje-az-idei-budapest-dal-gyoztes.htmlLélekemelő videóklip készült az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez. TV + Sztárok--Akár egy modell: így fest a Voice-ban megismert látássérült énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-akar-egy-modelligy-fest-a-voiceban-megismert-latasserult-enekesno-foto.htmlAgárdi Szilvit a Voice című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg. A látássérült lány azonnal elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is tehetségével. Így fest most.TV + SztárokÚj információ szivárgott ki Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-uj-informacio-michael-jackson-boncolasi-jegyzokonyvebol.htmlÚgy látszik, a világ egyik legnagyobb popsztárjának életéről még mindig derülnek ki titkok. Ezúttal boncolási jegyzőkönyvéből látott napvilágot egy eddig nem tudott információ. TV + Sztárok--60. házassági évfordulóját ünnepelné Torgyán József és felesége - az egykori politikus a túlvilágról is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-60-hazassagi-evfordulojat-unnepelne-torgyan-jozsef-es-felesege.htmlTorgyán József és Cseh Mária augusztus 22-én ünnepelték volna 60. házassági évfordulójukat. Az özvegy meglepő dolgot tapasztalt, nem kizárt, hogy férje a jeles alkalomból üzent neki a túlvilágról is. TV + Sztárok--Medveczky Ilona névnapján barátait látta vendégül: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-medveczky-ilona-nevnapjan-baratait-latta-vendegulvideo.htmlMedveczky Ilona barátaival együtt ünnepelte névnapját, augusztus 20-án. TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.