Erős Antónia elárulta, mi a tartós és boldog házasság titka

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
házasság Erős Antónia kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia és férje 22 éve alkotnak egy párt. A hot! magazinnak elárulta, mi a titkuk.

22 éve vannak együtt, mégis a legnagyobb harmóniában él Erős Antónia és férje.

Erős Antónia Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

„Titkokat nem tudok felfedni. Ha van egy kapcsolatod, fontos, hogy ne csak saját magadra figyelj, oda kell figyelni a másik igényeire is. Talán az is sokat számít, hogy felnőtt fejjel találkoztunk. Szeretjük egymás humorát. Nagyon szeretünk együtt lenni, nemcsak kettesben, hanem négyesben is a gyerekekkel, amire még napközben is adódik lehetőségünk. Hosszabb időre nem szoktunk menni a gyerekek nélkül sehová. Idén történt meg először, hogy felnőtt társasággal utaztunk el messzebbre. Általában meghagyjuk a másik szabadságát, nem kell a másik nyakán lógni. De nem mindenkinél működik ugyanaz. Receptet nem tudok adni, mindenkinek meg kell fejtenie a saját kapcsolatának titkát” – mondta Antónia a hetilapnak.

Erős Antónia vallomása: „Nem vagyok tökéletes”

Erős Antónia elárulta, nem szabad azt hinni, hogy a sztárok tökéletesek. Mindenkinek vannak hibái.
Fluor Tomi fél összeköltözni egy lánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fluor-tomi-fel-osszekoltozni-egy-lannyal.htmlFluor Tomi még sosem élt együtt egyetlen lánynal sem. Vajon új szerelme, Mesi lesz az első, akivel összebútorozik a sztár?TV + Sztárok--Brutális jelenetekkel búcsúzik a Barátok közt sorozattól Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-brutalis-jelenetekkel-bucsuzik-a-baratok-kozt-sorozattol-berenyi-miklos-azaz-szoke-zoltan.htmlMaga kívánta, hogy kiírják a sorozatból, a forgatókönyvírók gondoskodtak róla, hogy ne teljenek eseménytelenül az utolsó napjai a stábban. Kegyetlen búcsút álmodtak a színésznek.TV + Sztárok--Szulák Andrea elhagyja régi otthonát: megválik a rossz emlékektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-szulak-andrea-elhagyja-regi-otthonat-megvalik-a-rossz-emlekektol.htmlSzulák Andreának 4 éve ért véget 10 évig tartó kapcsolata. A múltat azonban most kezdi csak elengedni, költözéssel kezdi.TV + Sztárok--Iszak Eszti szivárvány színűre festette szőke hajfürtjeit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-iszak-eszti-szivarvany-szinure-festette-szoke-hajfurtjeit-foto.htmlIszak Eszti befestette legendás hajkoronáját. TV + Sztárok--Függőségéről mesélt Radics Gigi: nem tud leállni a testedzésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fuggosegerol-meselt-radics-gigi-nem-tud-leallni-a-testedzessel.htmlHárom hónapja életmódot váltott Radics Gigi, akinél a mozgás mára függőséggé alakult. TV + SztárokOrigoShane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.