Akár egy modell: így fest a Voice-ban megismert látássérült énekesnő - Fotó

Voice Agárdi Szilvi látássérült énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvit a Voice című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg. A látássérült lány azonnal elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is tehetségével. Így fest most.

Akár egy modell: Agárdi Szilvi gyönyörű felnőtt lő lett.

Régebben úgy éreztem, nem vagyok elég szép, így sokáig egyáltalán nem foglalkoztam az öltözködéssel, a divattal és a sminkkeléssel. A stylistok aztán sokat segítettek, hogy rátaláljak a stílusomra, bár az elején furcsa érzés volt, hogy öltöztetnek" - mesélte a Bestnek Szilvi.

Véletlenül ejtette ki A Dalból a zsűri Agárdi Szilvit?

A magyar eurovíziós verseny egyik zsűritagja fogalmazott félreérthetően Szilvi kieséséről.

Elkészült Mága Jennifer és Burai Krisztián új videoklipje: az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez forgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-elkeszult-maga-jennifer-es-burai-krisztian-uj-videoklipje-az-idei-budapest-dal-gyoztes.htmlLélekemelő videóklip készült az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez. TV + Sztárok--Új információ szivárgott ki Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-uj-informacio-michael-jackson-boncolasi-jegyzokonyvebol.htmlÚgy látszik, a világ egyik legnagyobb popsztárjának életéről még mindig derülnek ki titkok. Ezúttal boncolási jegyzőkönyvéből látott napvilágot egy eddig nem tudott információ. TV + Sztárok--Erős Antónia elárulta, mi a tartós és boldog házasság titkahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-eros-antonia-elarulta-mi-a-tartos-es-boldog-hazassag-titka.htmlErős Antónia és férje 22 éve alkotnak egy párt. A hot! Magazinnak elárulta, mi a titkuk.TV + Sztárok--Iszak Eszti szivárvány színűre festette szőke hajfürtjeit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-iszak-eszti-szivarvany-szinure-festette-szoke-hajfurtjeit-foto.htmlIszak Eszti befestette legendás hajkoronáját. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: ezért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-szente-vajk-erdelyi-timeaval-valo-hazassagarol-valasarol-meselt.htmlSzente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt váltak el, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, de sikertelenül. Házasságukról, válásukról és az elmúlt három évről Szente Vajk mesélt. TV + Sztárok--Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.