Demcsák Zsuzsa elárulta hízásának okát

Forrás: TV2 -
betegség Demcsák Zsuzsa hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg. 

Demcsák Zsuzsa életében minden a helyére került, ezt pedig a TV2 műsorának, az Ázsia Expressznek köszönheti. A forgatások alatt ismerte meg élete párját, aki azóta Magyarországra is költözött Zsuzsához. Az egykori műsorvezetőn látszik is, hogy kivirult, visszanyerte régi alakját, bár ezt nemcsak a szerelemnek köszönheti. Elárulta, miért hízott meg.

Demcsák Zsuzsát sokan bántották megváltozott külseje miatt Forrás: TV2

"A műsor idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szerettem visszanézni a régebbi képeimet" - árulta el a Borsnak Zsuzsa.

Csepregi Éva nem jól választott párt: megbánta legutóbbi kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-csepregi-eva-nem-jol-valasztott-part-megbanta-legutobbi-kapcsolatat.htmlCsepregi Éva három éve szakított, 15 év után döntöttek így párjával. A kapcsolat után az énekesnő arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kockahasat villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-csobot-adel-kockahasat-villantottfoto.htmlCsobot Adél elképesztően szexi bikiniben. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Insta-storyban mesélte el Pumped Gabo exehttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sebestyen-agi-es-vv-hunor-szakitottak-instastoryban-meselte-el-pumped-gabo-exe.htmlVV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak. TV + SztárokOrigoKim Kardashian Photoshop-bakiján nevet a fél világ – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-photoshop-bakijan-nevet-a-fel-vilag-foto.htmlKim Kardashiant a testvérével, Kylie Jennerrel fotózták. Az utómunka azonban nem sikerült túl fényesen. TV + Sztárok--Kim Kardashian kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-kisebbik-lanya-egy-elo-kigyoval-jatszik-video.htmlKim Kardashian ismét sokkolta rajongóit: olyan videót posztolt, ahol kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik.TV + Sztárok--Laky Zsuzsi kézen állt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-laky-zsuzsi-kezen-allt-foto.htmlLaky Zsuzsi megmutatta, mit tud. Követőinek elállt a szava. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.