Sebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Insta-storyban mesélte el Pumped Gabo exe

Sebestyén Ágnes VV Hunor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak.

Insta-storyban indított kérdezz-feleleket Sebestyén Ági a követőinek. Az egyik rajongó arra szeretett volna választ kapni, vajon együtt vannak-e még VV Hunorral, akivel még év elején ismerkedtek össze a Való Világ luxusbörtönében, amikor Ági vendégként egy éjszakát bent töltött. Az első percben vonzódni kezdtek egymáshoz, és Pumped Gabo exe mindent el is követett annak érdekében, hogy felfigyeljen rá a jóképű VV-játékos. Első éjszaka már együtt aludtak, majd a játék után kialakult köztük a szerelem. Sokszor szakítottak, majd összejöttek, ám úgy néz ki, ezúttal végleg elváltak útjaik. Legalábbis Ági ezt a választ adta követője kérdésére.

Árulkodó bizonyíték továbbá, hogy újra eltűntek a közös fotók, bár néhány napja még szerelmes vacsoráról posztoltak közös képet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Válogasd meg milyen csatákat vívsz meg. Néha a nyugalmad fontosabb, mint az igazad.”

(@sebestyenagnes_official) által megosztott bejegyzés,

Így romantikázott Sebestyén Ági és VV Hunor

Sebestyén Ági, Pumped Gabo exe villabéli látogatása alkalmával ismerte meg VV Hunort, a páros pedig hamar össze is melegedett. Kapcsolatuk még mindig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.