Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmes

szerelem Sela Vave Katie Holmes szakítás Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézen fogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.

A People magazin adta hírül pár napja, hogy szakított Katie Holmes és Jamie Foxx. A kapcsolatuknak nem sokkal a turbékolós fotók megjelenése után lett vége, még májusban. A lap szerint Foxxnak már új szerelme is van, egy szórakozóhelyen kézen fogva látták Sela Vave énekesnővel. Egy közös fotó már meg is jelent Sela közösségi oldalán.



Kelemen Anna csupasz melleit markolászva beszélt arról, hogy ő egy konzervatív magyar emberhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kelemen-anna-csupasz-melleit-markolaszva-beszelt-arrol-hogy-o-egy-konzervativ-magyar-ember.htmlAnnácska nem a tűzijátékról posztolt Instagram oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg követőit, a tőle megszokott stílusban. TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott a két úszó, Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-osszehazasodott-a-ket-uszo-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlTöbb mint két éve tart az úszópáros szerelme, a tavalyi eljegyzést idén pedig esküvő követte. TV + SztárokOrigoÓriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-től az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--Bergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--Kovács Patrícia is figyelmeztet: mindenki fokozottan figyeljen a kutyákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kovacs-patricia-is-figyelmeztet-mindenki-fokozottan-figyeljen-a-kutyakra.htmlKovács Patrícia is felhívta mindenki figyelmét, hogy a tűzijátékok miatt fokozottan figyeljenek a kutyákra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.