Laky Zsuzsanna kézenállás Laky Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laky Zsuzsi megmutatta, mit tud. Követőinek elállt a szava.

Laky Zsuzsi ismét elképesztő formában van. Követőinek a közösségi oldalán meg is mutatta, mit tud. Elárulta, hogy évekkel ezelőtt akrobatikus tornázott. Most pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a kislányait is megtanítsa arra, mit tud.

"Mikor kicsit lehűl a levegő, szívesen mozgok a kertben. Anno akrobatikus tornáztam, imádom ezt a mozgásformát és ha van időm gyakorolom is.. Így a lánykáimat taníthatom kedvemre" - írta a fotója mellé.

Főszerepet kapott egy filmben Dietz Gusztáv

Laky Zsuzsi férje főszerepet kapott egy filmben.
Tatár Csilla hamarosan ismét képernyőre kerül: egyelőre nem árulta el, hol lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-tatar-csilla-hamarosan-ismet-kepernyore-kerulegyelore-nem-arulta-el-hol-lesz-lathato.htmlTatár Csilla elárulta, hamarosan ismét képernyőre kerül.TV + SztárokOrigoNovák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-amerikaban-futott-be-foto.htmlNovák Heni csodás karriert futott be Amerikában.TV + Sztárok--Czippán Anett meghízott: posztban tudatta a számára szomorú hírthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-czippan-anett-meghizott-posztban-tudatta-a-szamara-szomoru-hirt.htmlKözösségi oldalán számolt be arról Czippán Anett, hogy az idei nyár alatt felszedett néhány kilót, amit mérlegre állva vett észre...TV + SztárokOrigoKelemen Anna csupasz melleit markolászva beszélt arról, hogy ő egy konzervatív magyar emberhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kelemen-anna-csupasz-melleit-markolaszva-beszelt-arrol-hogy-o-egy-konzervativ-magyar-ember.htmlAnnácska nem a tűzijátékról posztolt az Instagram-oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg a követőit, a tőle megszokott stílusban. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek! - Pápai Joci komoly betegségéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-komoly-betegsegerol-beszelt.htmlKevesen tudták eddig, hogy Pápai Joci gyerekkora óta komoly betegséggel küzd. TV + Sztárok--Hosszú hónapok után a közösségi oldalán üzent Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190821-hosszu-honapok-utan-kozossegi-oldalan-uzent-demjan-ferenc.htmlRégen nem hallottunk már Demjén Ferenc felől, most azonban végre megtörte a csendet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.