Kelemen Anna csupasz melleit markolászva beszélt arról, hogy ő egy konzervatív magyar ember

beszéd mellek Kelemen Anna augusztus 20.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annácska nem a tűzijátékról posztolt az Instagram-oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg a követőit, a tőle megszokott stílusban.

A videóban azzal kezdi, hogy ő egy büszke magyar ember, aki bizonyos értelemben konzervatív értékeket képvisel. Teszi mindezt úgy, hogy felül teljesen meztelen, a melleit pedig csak a karjaival takarja el.

Kelemen Anna konzervatívnak vallja magát



Fontosnak érezte rajongói tudtára adni, hogy augusztus 20-át fontos ünnepnek tartja, és ehhez mérten minden évben meg is ünnepli.

A videóból kiderül egyébként, hogy miért félmeztelenül állt a telefon kamerája elé egy rövid monológgal épp az államalapítás ünnepén. Szeretné ugyanis, ha sokan követnék a példáját, és ha nem is szó szerint, de legalább szellemi síkon le tudnának csupaszodni maguk előtt.

Ez a gondolat alapvetően pozitív és megfontolandó, hiszen rengetegen élnek úgy, hogy igazából nem is ismerik magukat, a teljesebb és boldogabb életért tehát az önismeretre sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Éljen Augusztus 20 Feketén fehéren ❣️

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.