Czippán Anett meghízott: posztban tudatta a számára szomorú hírt

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
diéta fogyás hízás Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán számolt be arról Czippán Anett, hogy az idei nyár alatt felszedett néhány kilót, amit mérlegre állva vett észre...

A kétgyerekes sztármami bosszúsan szelfizett a mérlegen, és így tudatta a követőivel, hogy a nyáron bizony nem figyelt oda, és felszaladt rá néhány kiló. Anett azonnal diétába kezdett, hogy visszanyerje szülés után nehezen visszakapott alakját.

"Ezen a csodálatos napon ráálltam a mérlegre! Ajjajjajjajj! Sosem csináltam titkot abból, hogy imádok enni, de ha kell, nagyon szigorú is tudok lenni magamhoz. Én projekt-szerűen falok és fogyok. Nyáron faltam. Hupsz felcsúszott 3 laza kiló, amit most újra visszatornázhatok. Ez nem követendő példa, de ez van! Viszont egész nyáron elképesztően finomakat ettem!!! Például ettem mogyorókrémes lángost!!! Mostantól pedig marad a zab! Ui: Nincs gáz, de most kell megállni" - írta fotója mellé Anett.

Czippán Anett bikiniben mutatta meg kerek fenekét – Fotó

Czippán Anett egy szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára.
Schobert Lara Instagram oldalát újra aktiválták: ezzel a fotóval tért visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190821-schobert-lara-instagram-oldalat-ujra-aktivaltak.htmlSchobert Lara Instagram oldalát 155 ezer követővel együtt inaktiválták egészen mostanáig. Újra visszakapta profilját Rubint Réka és Schobert Norbi lánya.TV + SztárokOrigoMC Hawer kiakadt: halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-mc-hawer-kiakadt-halalhiret-keltettek.htmlRájár a rúd MC Hawerre. Nem elég hogy néhány napja szakított barátnőjével, most a halálhírét is keltették.TV + SztárokOrigoShane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-shane-tusup-uj-uszo-tanitvanya-nagyon-hasonlit-hosszu-katinkara-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt és a 19 éves olasz származású Ilaria Cusitanot készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá. TV + Sztárok--Még egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoPár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. TV + Sztárok--Óriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-ától az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.