Brad Pitt és Margot Robbie szerelméről pletykál Hollywood – Videó

Brad Pitt szerelem Hollywood Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Volt egyszer egy... Hollywood című film forgatásán töltött hosszabb időt együtt Brad Pitt és Margot Robbie. A pletykák szerint össze is melegedtek.

Brad Pitt ismét egy filmbéli partnerébe szeretett bele? Hosszú évekkel ezelőtt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba Angelina Jolie és Brad Pitt, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt.

A történelem, úgy néz ki, ismétli önmagát, és ezúttal is egy kolléganőjébe szerelmes. Margot Robbie-val közösen forgatták a Volt egyszer egy... Hollywood című filmet. A pletykák szerint nagyon összemelegedett egymással a két színész, bár Margot 3 éve férjnél van. A hírek szerint ez nem kizáró ok, ugyanis a házaspár alig találkozik egymással, és még a családalapítás gondolata sem merült fel köztük - írta meg a Blikk.

Egy videointerjúban közösen válaszoltak a riporter kérdésére új filmjük kapcsán. Szemmel látható volt, hogy nagyon jóban vannak egymással. Arra a kérdésre, hogy tényleg együtt vannak-e, annyit mondtak, hogy nem igazán utálják egymást. Ebből még bármi lehet.

Tizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodról


Tudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből.

Pár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/kult/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. Kult--Neo visszatér! A Mátrix 4. részében Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is szerepelni foghttp://www.life.hu/kult/20190821-neo-visszater-a-matrix-4-reszeben-keanu-reeves-es-carrieanne-moss-is-szerepelni-fog.htmlAz idén márciusban 20 éve mozikba kerülő Mátrix egyedi látványvilágával és már-már filozofikus mélységekig menő mondanivalójával az egyik legmeghatározóbb alkotássá vált. A trilógia folytatásáról már lehetett pletykákat hallani, de most meg is erősítették. A csapatban Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss mellett a rendezőpáros egyik fele, Lana Wachowski is fix helyet tudhat a magáénak. Kult--Megvan a 25. James Bond-film címehttp://www.life.hu/kult/20190821-megvan-a-25-james-bondfilm-cime.htmlMegvan a 25. James Bond-film címe: No Time to Die (Nincs idő meghalni) - jelentették be a producerek. Kult--Elhunyt Ben Unwin színész: otthonában találták holtanhttp://www.life.hu/kult/20190820-elhunyt-ben-unwin-szinesz-otthonaban-talaltak-holtan.htmlBen Unwin színész 41 évesen távozott az élők sorából: testére otthonában találtak rá. Kult--Ötvenéves lett milliók hollywoodi kedvence: Edward Norton legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20190806-edward-norton-otveneves-fontos-filmszerepek.htmlAugusztus 18-án ünnepli jubileumi, félszázadik születésnapját a még mindig kisfiús sármmal rendelkező Edward Norton, aki a karrierje során a legkülönfélébb szerepekben bizonyította be, mennyire sokoldalú és nagyszerű színész. Összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat. KultOrigoElhunyt Török Zsolt hegymászóhttp://www.life.hu/kult/20190818-elhunyt-torok-zsolt-hegymaszo.htmlA Fogarasi havasok egyik szakadékában találtak rá Török Zsolt hegymászó holttestére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.