Zimány Linda ismét szexi bikinis fotóval akasztotta ki rajongóit – Fotó

Forrás: Zimány Linda - Instagram -
bikini body szexi fotó Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda a Balatonnál tölti a négynapos hosszú hétvégét, ahonnan természetesen bikinis képeket is posztol. Ezúttal egy igen merész darabban tette mindezt.

A Miss Balaton szépségszakértőjeként vett részt a napokban a verseny döntőjén Zimány Linda, aki a négynapos ünnepet is Balatonfüreden töltötte. Azt nem árulta el, kivel pihen, annyi azonban biztos, hogy a legszexibb és legmerészebb bikiniket vitte magával a kiruccanásra.

A képet ITT láthatod.

Forrás: Zimány Linda - Instagram

Zimány Linda elárulta, milyen férfira vágyik

Kedves Ferenccel való szakítása óta a nyilvánosság előtt szingliként él Zimány Linda, aki elárulta, ennek mi az oka.

Pintér Adrienn Ada neonsárga hajszínt villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-pinter-adrienn-ada-neonsarga-hajszint-villantottfoto.htmlAda alaposan meglepte követőit. Így nézett ki.TV + SztárokOrigoDobó Ági óriási dekoltázzsal szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-dobo-agi-oriasi-dekoltazzsal-szelfizett-foto.htmlDobó Ági két gyerek után is tökéletes formában van. Dekoltázsa pedig írtó szexi. TV + SztárokOrigoHódi Pamela jótékonykodik: kislánya megunt játékainak keres új otthonthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-hodi-pamela-jotekonykodik-kislanya-megunt-jatekainak-keres-uj-otthont.htmlHódi Pamela nagytakaírást végzett kislánya Natika szobájában és rengeteg játékot selejtezett ki, amiknek új otthon keres...TV + SztárokOrigoImádja az Instagram a terhes Ashley Graham meztelen fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-imadja-az-instagram-a-terhes-ashley-graham-meztelen-fotojat.htmlPár napja jelentette be Ashley Graham, hogy kisbabát vár. A világ legkeresettebb plus size modellje most azt is megmutatta, milyen a teste áldott állapotban. TV + SztárokOrigoTitokban megnősült Dwayne Johnsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-titokban-megnosult-dwayne-johnson.htmlA közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt Dwayne Johnson: a hétvégén elvette szerelmét, Lauren Hashian színésznőt. 12 év együttlét után tették hivatalossá a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Bujtor István özvegye: "Amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés"http://www.life.hu/sztarok/20190819-bujtor-istvan-ozvegyeamig-elek-egyedul-maradok-szamomra-nincs-ujrakezdes.html10 évvel ezelőtt hunyt el Bujtor István, akiről minden évben négynapos filmfesztivállal emlékeznek meg. Özvegye is részt vesz az eseményen, ahol életéről és férje hiányáról vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.