Szabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotó

Forrás: A legbátrabb páros/Facebook -
Szabó Ádám üzenet szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon.

Tóth Andi és Szabó Ádám imádják egymást, ezt le sem tagadhatnák. Bár kapcsolatuk elején köztük is voltak súrlódások, szakítások, szerelmük kiállta az idő próbáját, már másfél éve alkotnak egy párt.

Ebből az alkalomból üzent közösségi oldalán az énekes kedvesének:

„Másfél év @tothandi.andee! Ha a mai napot nézzük másfèl éve akkor még nem tudtam , hogy rá egy napra kimondjuk, hogy alkossunk egy párt. De 18-án érkeztem hozzád és megbeszéltük, mint 2 felnőtt ember , hogy ha már ilyen jól működünk , ennyire jó köztünk a kémia, akkor legyünk már együtt. Így is lett. Köszönöm ezt az izgalmas, szeretettel, élményekkel, kalandokkal teli másfél évet BAB, vàrom a folytatást ! Szeretlek !”

Tóth Andi elköltözött Szabó Ádámtól

Közel másfél éve van együtt Tóth Andi Szabó Ádámmal, és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.