Sheryl Crow elárulta, mit látott a színfalak mögött Michael Jackson háttérénekeseként

Forrás: HBO -
Michael Jackson Sheryl Crow énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sheryl Crow évekig volt Michael Jackson háttérénekese, aki ezúttal bevallotta, sok furcsaságot látott a színfalak mögött annak idején.

A világhírű énekesnő hatalmas rajongója volt a poplegendának, Michael Jacksonnak, ám ő is sok furcsa dolgot látott a színfalak mögött egy-egy koncert alkalmával.

Forrás: HBO

A CNN műsorában megkérdezték tőle, látta-e a Leaving Neverland című filmet, amely Jacko két kiskorú szeretőjének őszinte vallomása, akik részletesen elmesélik, milyen szexuális megrázkódtatáson kellett átmenniük, míg a sztárral éltek.

„Nem láttam a filmet és nem is akarom megnézni. Tény, hogy én is sok olyan dolgot láttam, amit furcsának találtam és kérdéseket vetett fel bennem”

írta meg a The Sun.

Exkluzív interjút adott Michael Jackson egykori orvosa

A Daily Starnak adott exkluzív interjút Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető, ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.