Dér Heni megmutatta, hogyan nézne ki színes hajjal – Fotó

Forrás: Instagram/heni_der_official -
fotó haj Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni eljátszott a színes haj gondolatával. A rajongóknak tetszene így is a megjelenése. 

Dér Heni kipróbálta, milyen lenne, ha színesre festetné a haját. Természetesen a valóságban nem változtatott a frizuráján, egy alkalmazás segítségével készített magának megdöbbentő színű hajkoronát. Habár elég extrém, a kommentekből úgy tűnik, a rajongóknak nagyon tetszene, ha tényleg átváltozna.

Kulcsár Edina megmutatta visszeres lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kulcsar-edina-megmutatta-visszeres-labait.htmlKulcsár Edina megmutatta, hogy ő sem tökéletes: egylőre nincs ideje a visszerekkel foglalkozni. TV + SztárokOrigoShane Tusup elkezdte Hosszú Katinka ellenfelének, Ilaria Cusinatónak az edzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-shane-tusup-elkezdte-hosszu-katinka-ellenfelenek-ilaria-cusinatonak-az-edzeset.html Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését. TV + Sztárok--MC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbséghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-mc-hawer-szakitott-szerelmevel-fannival-megis-sok-a-korkulonbseg.htmlMC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigoBritney Spears magára haragította követőit: másfél milliós cipőt posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-brintey-spears-magara-haragitotta-kovetoit-masfel-millios-cipot-posztolt.htmlBritney Spears olyat tett, ami miatt a rajongói nagyon megharagudtak rá. TV + Sztárok--51 éves a Baywatch egykori szexszimbóluma: nem mondanád meg róla a korát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-51-eves-a-baywatch-egykori-szexszimboluma-nem-mondanad-meg-rola-a-korat-foto.htmlDonna D'Errico két évadon keresztül hordhatta a Baywatch ikonikus fürdőruháját. 51 évesen is úgy fest, mint egy huszonéves istennő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.