Hajdú Péter exe, Alföldy Anna szexi fotókat posztol nyaralásáról – Fotók

Forrás: Facebook/Ritual by NONO -
Alföldy Anna szexi fotó nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Alföldy Anna néhány hónapot töltöttek együtt, majd a tévés állítólag SMS-ben szakított a gyönyörű lánnyal.

Biztatóan indult Hajdú Péter és egykori kedvese, Alföldy Anna kapcsolata, ám néhány hónap után mégis úgy döntöttek, külön folytatják tovább. A hírek szerint Hajdú egy SMS-ben tudatta a lánnyal, hogy véget akar vetni a románcnak. Péter elárulta, hogy bár nagyon megkedvelte Annát, erős kötelék nem alakult ki köztük.

Alföldy Anna Forrás: Facebook/Ritual by NONO

Mindketten élik a szinglik életét, Anna pedig egy csajos nyaraláson vesz részt éppen Saint Tropez-ban, ahonnan észvesztő fotókat posztol. Biztosan akad bőven jelentkező Hajdú helyére. A képeket ITT nézheted meg.

Hajdú Péter: "A legutolsó kapcsolatommal SMS-ben szakítottam"

Egy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.