VV Mici kitekert pózban mutatta meg bikinis alakját - Fotó

Forrás: micikee/Instagram -
VV Mici fotó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici nyaralásáról osztott meg képet, és ugyan bikinis fotót tett közzé, a rajongóknak nem nyerte el a tetszését.

VV Mici a nyaralásáról tett közzé fotót az Instagram-oldalán. Az egykori valóságshow-sztár bikiniben mutatta meg alakját, ám hiába, nem sikerült elnyernie a rajongók tetszését. Követőinek az szúrt szemet, hogy abnormális pózban mutatta meg magát. "Annyira próbálod kihúzni magad, hogy vékonyabbnak tűnj, hogy már teljesen abnormális a pózod" - írta egy követő.

Sebestyén Balázs megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sebestyen-balazs-megmutatta-kisfiat.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn mutat fotót a gyermekeiről: itt a kivétel. Egyik kisfiáról posztolt. TV + Sztárok--Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Vini Vici exkluzív interjút adott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-vini-vici-exluziv-interjut-adott-video.htmlAz izraeli világsztár DJ-páros, Vini Vici jelenleg a 34. helyen tartózkodik a top 100-as DJ-listán: egyetlen év alatt 38 helyet ugrottak felfelé. Sokadjára jönnek Magyarországra, a Szigetre viszont csak a páros egyik tagja látogatott el. A Life.hu kiderítette, mi az oka annak, hogy különváltak útjaik. TV + SztárokOrigoJóni Máté, az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja megmutatta barátnőjét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-joni-mate-az-exatlon-hungary-bajnok-csapatanak-tagja-megmutatta-baratnojet-foto.htmlJóni Máté szerelmes, kedvesét pedig a közösségi oldalán meg is mutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.