Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget ér

Forrás: Wikipedia/Mária Novák - Tamás Majoros Fuji Foto Centrum Eger -
halál élet Poór Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. 

Poór Péter hamarosan 75 éves lesz, de még mindig olyan energikusan szórakoztatja a közönséget, mint fiatalabb korában. Annak ellenére, hogy jó egészségnek örvend, ő is egyre gyakrabban gondol az elmúlásra.

Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget ér Forrás: Wikipedia/Mária Novák - Tamás Majoros Fuji Foto Centrum Eger

Aradszky László halála is nagyon megrázott,

Ripostnak

Heidi Klum mellbimbóival köszönti rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be Instagram-oldalán: megmutatta mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigoCheryl Cole-t kirakták a Madame Tussauds múzeumból: már nem elég híreshttp://www.life.hu/sztarok/20190818-cheryl-cholet-kiraktak-a-madamme-tussauds-muzeumbol-mar-nem-eleg-hires.htmlCheryl Cole énekesnő is a Madame Tussauds múzeum hírességei között volt kiállítva, viaszszobrát bárki megcsodálhatta egészen idáig. TV + Sztárok--Epres Panni még mindig az egyik legszebb magyar modell – Fotóval bizonyítjukhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-epres-panni-meg-mindig-az-egyik-legszebb-magyar-modell-fotoval-bizonyitjuk.htmlEpres Panni extra miniben mutatta meg hihetetlenül hosszú lábait. TV + Sztárok--Debreczeni Zita átlátszó felsőben mutatta meg még mindig tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-debreczeni-zita-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-meg-mindig-tokeletes-alakjat.htmlA napokban írtunk róla, hogy imád férfiruhába bújni Debreczeni Zita, aki ezúttal azonban szexire vette a figurát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.