Gelencsér Tímea elbúcsúzott a rajongóitól: egy időre eltűnik

búcsú Gelencsér Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre eltűnik. 

Gelencsér Timi szomorú hírt közölt a rajongóival: az Instagram-oldalán bejelentette, hogy egy időre eltűnik, de szerencsére nem teljesen. Egyelőre azt nem árulta el, hogy miért van szüksége szünetre, de megígérte a rajongóinak, hogy ezt is közli majd velük. "Ahogy előre jeleztem, mostantól egy picit eltűnök szeptemberig. Elérhető leszek, posztolni is fogok csak korlátozottan. Ha eljön az ideje, majd elmondom min ügyködtem ezidő alatt. Addig is puszi és sportoljatok sokat" - írta Timi.

VV Mici kitekert pózban mutatta meg bikinis alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-vv-mici-kitekert-pozban-mutatta-meg-bikinis-alakjat.htmlVV Mici nyaralásáról osztott meg képet, és ugyan bikinis fotót tett közzé, a rajongóknak nem nyerte el a tetszését. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sebestyen-balazs-megmutatta-kisfiat.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn mutat fotót a gyermekeiről: itt a kivétel. Egyik kisfiáról posztolt. TV + Sztárok--Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a mellbimbóival köszönti a rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be az Instagram-oldalán: megmutatta a mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.